portretfoto

Mijn naam is Jef de Vries, 36 jaar en ik woon in Heerhugowaard. Met veel enthousiasme wil ik jou graag helpen om je bedrijf een BOOOST! te geven.

Al langer dan een decennium ben ik militair en ben ik uitgezonden geweest naar een conflictgebied.  Ik heb velen oefeningen gedraaid nationaal en internationaal waarbij ik ook 4 maanden op Curaçao gestationeerd ben geweest. Je kan wel zeggen dat ik van een uitdaging hou!

Inmiddels ben ik Media Vormgever en ben ik gaan doen wat ik altijd al wilde. Werken in de reclame!

Ik wil jou graag helpen met de reclame-uitingen van jou bedrijf!

Ik vind het geweldig en vooral een uitdaging als ik mensen kan helpen met hun onderneming. Zo kan je denken aan verschillende multimedia uitingen zoals een huisstijl of een website. Uiteraard kan je ook terecht bij ons voor online reclame uitingen op de socials! Alles om uw onderneming duidelijk naar uw doelgroep te laten communiceren.

Je kan bij ons ook terecht om te brainstormen over hoe we jou onderneming het beste kunnen gaan neerzetten tegenover jouw doelgroep. Met een ‘Marketingboodschap’ zetten we communicatiedoelstellingen op en maken we een ‘karakter campagne’ door middel van de juiste ‘Tone-of-voice’ te gebruiken. We kunnen samen zien waar de ontwikkel kansen liggen en waar we naar toe moeten groeien in jou branche om de concurrent voor te blijven.

Ben je nieuwsgierig wat wij kunnen doen voor elkaar? Twijfel dan niet en stuur een mailtje voor het maken van een afspraak!